Tandartsen

Ben je net gestart als tandarts, wil je als tandarts een eigen praktijk beginnen of een praktijk overnemen? 

In alle gevallen komt er op financieel gebied heel wat op je af. We nodigen je dan ook graag uit voor een kop koffie. Vanuit onze ervaring en expertise in de medische wereld, en met name bij starters, ZZP’ers en kleine zelfstandigen, kennen we het klappen van de zweep.

Op welke manier je ook begint met je carrière als tandarts, wij kunnen je vooraf al uitgebreid informeren over de risico’s waarmee je te maken krijgt. Hierbij kun je denken aan beroepsaansprakelijkheid, juridische vraagstukken, rechtsbijstand en arbeidsongeschiktheid.

Startende tandarts

Bent u een startende tandarts? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk.

Vinger aan de pols

Door regelmatig contact te houden kunnen we, zeker in de opstartfase, een vinger aan de pols houden op financieel gebied. Uiteraard alleen wanneer je dat noodzakelijk acht.asa

Persoonlijke adviseur voor een schappelijke prijs

Vanuit onze ervaring blijkt dat veel startende ondernemers het prettig vinden om met een adviseur van gedachten te wisselen over het (zelfstandig) ondernemerschap en de uiteenlopende zaken die daarbij komen kijken.

Karssen Financieel biedt je zo’n adviseur. En voor een zeer schappelijke prijs. Ervaar de persoonlijke begeleiding van Karssen Financieel. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en kun je je volledig richten op je vak. Je bent tenslotte niet voor niets tandarts geworden…

Karssen Financieel biedt o.a.:

  • Financieel advies en advies m.b.t. KvK etc.
  • Contractbeoordeling
  • Verzekeringen
  • Praktijkadvies en -bemiddeling
  • Onderhandelingen bij associatie, overname of samenwerking
  • Risicobeperking op privé en zakelijk gebied
  • Berekening van goodwill en overnamesommen
  • Beoordeling van praktijkkosten
  • Begeleiding bij het maken van een ondernemingsplan
  • Financiële analyse van een nieuwe praktijk

Een praktijk overnemen

Wil je een tandartspraktijk kopen? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk.

Een praktijk verkopen

Wil je je tandartspraktijk verkopen? Of een aanverwante praktijk zoals voor implantologie? Dat zijn grote beslissingen die je niet dagelijks maakt. Goed advies is dan belangrijk.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel

Sluit Menu