Karssen Module Arbeidsongeschiktheid

Welke verzekering past bij jouw situatie? 

Een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering is onmisbaar. Maar waar moet je nu precies op letten? Welke verzekering past bij jouw situatie? Wat is de looptijd? Hoe hoog is de premie? Karssen Financieel staat je graag bij in deze keuze. Dat is geen kwestie van de beste offerte kiezen, maar een duurzame samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

Hoe gaan we te werk?

Nadat we uitgebreid hebben gesproken over je (financiële) situatie, toekomstverwachtingen en uitgavenpatroon, gaan we samen op zoek naar een product passend bij jouw wensen en eisen. Het spreekt voor zich dat de gekozen AOV-verzekering, mocht er iets fout gaan, altijd de kosten van jouw dagelijks levensonderhoud kan dekken.

Wensen

Verder is de premie onder andere afhankelijk van het eigen risico, de duur van de uitkering en de eindleeftijd van de polis. In alle rust bespreken we jouw situatie en zoeken een verzekering die voldoet aan jouw wensen.

Beste aanbieders

Wanneer we exact op een rijtje hebben waarnaar je op zoek bent, gaan we op zoek naar de beste aanbieders. Hieruit volgen in de regel gemiddeld drie offertes, die we uiteraard uitgebreid bespreken en toelichten. We werken niet voor niets op basis van onderling vertrouwen en komen alleen samen tot de beste oplossing.

Blijvende aandacht

Ook na het afsluiten van de verzekering houden we vinger aan de pols. Stel dat er iets wijzigt in jouw privé-situatie of in jouw zakelijke situatie, dan kan dit gevolgen hebben voor jouw AOV-verzekering. Ook komt het voor dat de fiscus tussentijds met nieuwe wet- en regelgeving komt die jouw verzekering kan beïnvloeden. Als jouw persoonlijke adviseur houdt Karssen Financieel de markt én uw producten in de gaten en informeren wij je wanneer er relevante wijzigingen optreden. Zo kun je je zonder zorgen op jouw werk blijven richten.

Arbeidsongeschikt. En nu?

Zelfs wanneer je daadwerkelijk arbeidsongeschikt raakt, kun je blijven bouwen op Karssen Financieel. Zo zorgen we voor een professionele behandeling van jouw dossier, kunnen we je assisteren bij gesprekken met arbeidsdeskundigen of verzekeraars, bij het behandelen van eventuele claims en meer… We doen er alles aan om de periode van arbeidsongeschiktheid zo kort mogelijk te laten zijn en bij blijvende arbeidsongeschiktheid het maximale uit jouw verzekering te halen. Een veilig gevoel…

Speciale aanbieding

Het afsluiten van een Arbeidsongeschiktheidsverzekering kost je eenmalig slechts €350. Voor het jaarlijkse onderhoud betaal je eveneens € 350. Werkzaamheden die onder het abonnement vallen zijn onder andere:

Bel 033-7410111 of mail naar info@karssenfinancieel.nl voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel