Hypotheken

Hypotheken

Karssen Financieel geeft eerlijk en duidelijk hypotheekadvies aan medici, ondernemers en particulieren. Bij het afsluiten van een hypotheek komt veel meer kijken dan de hoogte van de hypotheek en de rente. Het is vooral belangrijk dat de hypotheek wordt afgestemd op jouw specifieke situatie. Die is voor iedereen anders.

Op internet kun je tegenwoordig zelf een globale hypotheekberekening maken. Je kunt zien hoeveel de maximale lening bedraagt, hoe hoog de rente is en wat de maandlasten zullen zijn. Vragen stellen is echter lastig en jouw situatie precies kwijtraken in de standaard vakjes helemaal. Daarom doen wij het anders.

Wij gaan met je om tafel zitten en brengen eerst jouw situatie en wensen in kaart. Hiermee gaan we aan de slag.

Erkend SEH hypotheek adviseur

Als erkend SEH hypotheek adviseur is Karssen Financieel van mening dat er, zeker voor zelfstandig ondernemers, veel meer komt kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Het is belangrijk om niet alleen te kijken naar de rentes of maandlasten, maar om de hypotheek te integreren in jouw bestaande financiën en je toekomstplannen. En die zijn voor iedereen anders.

Jouw situatie en wensen

Bij Karssen Financieel nemen we in een verhelderend hypotheekgesprek alle aspecten van een hypotheek door, waarbij we kijken naar jouw situatie en wensen. Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Karssen Financieel is hét adres voor betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies voor (para)medici, zelfstandig ondernemers en ook particulieren. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de kennis van Karssen Financieel.

Wat  doen wij en wat zijn de kosten?

In ons dienstverleningsdocument staat wat wij voor  je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je onze kosten vergelijken met die van andere adviseurs.

 

Hypotheekvormen

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel