Hypotheken

Particulieren Hypotheken

De aankoop van een woning is een flinke investering, niet alleen financieel maar ook qua tijd en inspanning. Er komen veel vragen op u af en u krijgt met zaken te maken waar u nog nooit eerder van heeft gehoord. Het team van Karssen Financieel helpt u bij het aankoopproces van uw woning. Wij luisteren naar uw verhaal en wensen, nemen de tijd en helpen u de ingewikkelde materie te begrijpen. Onze enthousiaste manier van werken én een persoonlijke benadering staan garant voor advies dat op maat is gesneden. Ondanks het immense en daarmee vaak onoverzichtelijke aanbod weten wij als geen ander precies datgene te vinden wat het best past bij uw situatie en doelstellingen.

  • Deskundig advies op maat
  • Persoonlijk
  • Breed aanbod
  • Concurrerend tarief

Het team van Karssen Financieel werkt ontzettend snel en gedegen. Mijn vragen werden binnen no-time beantwoord en Karssen Financieel doet het maximale om een oplossing te bieden voor jouw hypotheek wensen. Het contact met de adviseur en de rest van het team was zeer fijn en professioneel!

Vincent

Maak kennis met één van onze ervaren adviseurs. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 033-7410111

Bij Karssen Financieel nemen we in een verhelderend hypotheekgesprek alle aspecten van een hypotheek door, waarbij we kijken naar jouw situatie en wensen. Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Karssen Financieel is hét adres voor betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies voor (para)medici, zelfstandig ondernemers en ook particulieren. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de kennis van Karssen Financieel.

Wat doen wij en wat zijn de kosten

In ons dienstverleningsdocument staat wat wij voor  je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je onze kosten vergelijken met die van andere adviseurs.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel

Sluit Menu

Beste relatie,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. We krijgen heel veel vragen van relaties van ons kantoor. Daarom sturen we deze mail. Het kan zijn dat de mail niet voor u van toepassing is, maar het leek ons raadzaam iedere relatie aan te schrijven.

Wij adviseren allereerst om de volgende sites te volgen, waar nodig schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij doen af en toe een update, maar niet dagelijks.

https://www.ant-tandartsen.nl/themas/coronavirus/coronavirus

https://www.uwv.nl/werkgevers/tijdelijk-minder-werk/index.aspx

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende urgente fase gekomen.
De diverse beroepsverenigingen (o.a ANT) adviseert om, met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot maandag 28 april 2020, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Deze maatregel kan grote consequenties hebben voor uw bedrijfsvoering.
Via onderstaande knop zetten we dit voor u op een rij: