Hypotheken

Financiële zekerheid begint met een goed persoonlijk advies

Ons financieel advies is voor iedereen begrijpelijk

Of u nu een particulier bent of zelfstandig ondernemer. Een medische professional of een vrije beroepsbeoefenaar. Iedere situatie is anders. Een goed advies is maatwerk en past bij uw persoonlijke wensen. Ons team bestaat uit professionals met hun eigen specialisme. Een ding hebben wij allemaal gemeen en dat is een persoonlijke aanpak met een flinke dosis enthousiasme. 

Breed aanbod tegen een concurrerend tarief

Om passend onafhankelijk advies te geven is het noodzakelijk dat een adviseur toegang heeft tot een breed aanbod van hypotheekverstrekkers en verzekeraars. Karssen Financieel beschikt over een groot productaanbod waardoor we het product kunnen adviseren wat het meest passend is. Dit alles met duidelijke afspraken en tegen scherpe tarieven.

 

Het team van Karssen Financieel werkt ontzettend snel en gedegen. Mijn vragen werden binnen no-time beantwoord en Karssen Financieel doet het maximale om een oplossing te bieden voor jouw hypotheek wensen. Het contact met de adviseur en de rest van het team was zeer fijn en professioneel!

Vincent

Maak kennis met één van onze ervaren adviseurs. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak: 033-7410111

Bij Karssen Financieel nemen we in een verhelderend hypotheekgesprek alle aspecten van een hypotheek door, waarbij we kijken naar jouw situatie en wensen. Zo kom je nooit achteraf voor verrassingen te staan en weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Karssen Financieel is hét adres voor betrouwbaar en onafhankelijk hypotheekadvies voor (para)medici, zelfstandig ondernemers en ook particulieren. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek de kennis van Karssen Financieel.

Wat doen wij en wat zijn de kosten

In ons dienstverleningsdocument staat wat wij voor  je kunnen doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document. Zo kun je onze kosten vergelijken met die van andere adviseurs.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel