Verzekeringen

Vrije keuze én korting!

Een (collectieve) zorgverzekering kan je veel voordeel opleveren. Zowel qua korting als qua voorwaarden. Karssen Financieel heeft collectieve contracten met hoge kortingen afgesloten met ONVZ Zorgverzekeraar.
Dit is zowel voor particulieren als voor zelfstandigen.

Direct premie berekenen
Bereken uw premie – ONVZ

Klik op de link voor een premieberekening en om desgewenst de verzekering gelijk met korting af te sluiten. Je ontvangt tevens korting op aanvullende verzekeringen.
Wil je liever eerst meer informatie over bijvoorbeeld de verschillen tussen de naturapolis, de budgetpolis, de restitutiepolis en de zuivere restitutiepolis? Klik op de volgende link: Welke polis past bij mij?. Hier worden alle zorgpolissen uitgebreid beschreven en vergeleken. Nog meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Waarom ONZV?
Gun jezelf ONVZ, de Eersteklas Zorgverzekering. Met excellente service en persoonlijke aandacht wijst ONVZ je de weg naar uitstekende keuzes in zorg en gezondheid. Daarmee weet je dat het goed geregeld is.

ONVZ, Eersteklas Zorgverzekering
ONVZ is dé Eersteklas Zorgverzekering voor mensen die eigen regie belangrijk vinden en hun zorg goed geregeld willen hebben. Met zeer ruime vergoedingen en optimale keuzevrijheid om zelf je huisarts en ziekenhuis te kiezen. En de ZorgConsulenten helpen je bijvoorbeeld bij wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. ONVZ hoort sinds jaar en dag bij de hoogst scorende zorgverzekeraars van Nederland op het gebied van klanttevredenheid.

De voordelen van ONVZ
* Optimale keuzevrijheid om zelf je huisarts en ziekenhuis te kiezen
* Excellente service en persoonlijke aandacht van de ZorgConsulent
* Ruime vergoedingen in onze aanvullende verzekeringen

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel