Particulieren

Particulier verzekeringen

Het is belangrijk om uw waardevolle eigendommen goed te verzekeren. Enkele verzekeringen zijn zelfs verplicht bij de aankoop van een woning zoals een opstalverzekering. Niet alle risico’s zijn even groot. Sommige risico’s kunt u als particulier heel goed zelf dragen. Uw verzekeringspakket moet immers betaalbaar blijven.

Ontzorgen

Op het internet zijn er diverse aanbieders en prijsvergelijkers te vinden waar u direct een verzekering bij kunt afsluiten. Wij bieden een meerwaarde die wij belangrijker vinden dan de meest voordelige maandpremie tonen.

Ons enthousiaste team professionals adviseren over verzekeringen op een persoonlijke en betrokken manier. Wij kijken welke verzekeringen noodzakelijk zijn, een lage maandpremie én goede voorwaarden heeft zodat u bij schade niet erachter komt dat u jarenlang heel weinig premie voor uiteindelijk niets heeft betaald. Bij vragen en het afwikkelen van schade kunt u onze professionals bellen. Ons doel is om u te ontzorgen.

  • Deskundig advies op maat
  • Persoonlijk
  • Breed aanbod
  • Concurrerend tarief

Een aantal voorbeelden van verzekeringen zijn:

  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Opstal / gebouwenverzekering
  • Autoverzekering
  • Pleziertuigverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering

Breng je iemand materiële schade toe? Dan kan hij je hiervoor aansprakelijk  stellen en de kosten op jou verhalen. Ook als jouw minderjarige kinderen, je huisdieren of  personen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen de schade hebben veroorzaakt,  ben je aansprakelijk. Met een aansprakelijkheidsverzekering – ook wel  WA-verzekering genoemd – dek je je in tegen de kosten van de schadevergoeding.  Soms is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht, bijvoorbeeld als je een  auto of motor koopt.

Opstal / gebouwenverzekering

Een verzekering van je huis of bedrijfspand tegen risico’s als brand, storm, inbraak en andere schade. Een opstalverzekering is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek.

Autoverzekering

Een verzekering die dekking biedt tegen schade aan en/of diefstal van je auto en/of schade die jij als bestuurder veroorzaakt. Er zijn drie gebruikelijke dekkingsvormen: de (verplichte) WA-verzekering, beperkt casco en volledig casco (all-risk).

Pleziertuigverzekering

Een verzekering die dekking biedt bij verlies van of schade aan pleziervaartuigen, inclusief inboedel, aansprakelijkheid en bijkomende kosten.

Karssen Financieel denkt niet alleen met je mee, maar kijkt ook samen met je vooruit. Wij leven ons in in de financiële situatie van jou en je gezinsleden. We zoeken naar passende en effectieve oplossingen, waarbij we je op de hoogte houden van actuele ontwikkelingen. Dat biedt zekerheid. Krijg je te maken met een schadegeval, dan bieden wij je vanzelfsprekend alle hulp.

Zorgverzekering

Wij hebben collectieve contracten met hoge kortingen afgesloten met ONVZ Zorgverzekeraar.
Zo hebben we een collectief contract voor:

Klik op de link voor een premieberekening en om desgewenst de verzekering gelijk met korting af te sluiten. U ontvangt 8% korting op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen.

Heeft u schade?

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel

Sluit Menu

Beste relatie,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. We krijgen heel veel vragen van relaties van ons kantoor. Daarom sturen we deze mail. Het kan zijn dat de mail niet voor u van toepassing is, maar het leek ons raadzaam iedere relatie aan te schrijven.

Wij adviseren allereerst om de volgende sites te volgen, waar nodig schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij doen af en toe een update, maar niet dagelijks.

https://www.ant-tandartsen.nl/themas/coronavirus/coronavirus

https://www.uwv.nl/werkgevers/tijdelijk-minder-werk/index.aspx

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende urgente fase gekomen.
De diverse beroepsverenigingen (o.a ANT) adviseert om, met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot maandag 28 april 2020, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Deze maatregel kan grote consequenties hebben voor uw bedrijfsvoering.
Via onderstaande knop zetten we dit voor u op een rij: