Zelfstandigen

Als onafhankelijk financieel adviesbureau neemt Karssen Financieel zelfstandig ondernemers veel werk uit handen.

Als ondernemer wil je vooral ondernemen en zo min mogelijk tijd ‘verdoen’ aan randzaken als administratie of zakelijke risico’s. Zoals onze klanten zich richten op hun core business, zo zijn wij gespecialiseerd in financiën, risicobeoordelingen en verzekeringen. Zo heb je je handen volledig vrij om te ondernemen. Van de start van een onderneming tot een eventuele verkoop.

Bij Karssen Financieel staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Natuurlijk kun je vandaag de dag veel informatie, en zelfs complete berekeningen, op internet vinden. Maar onze ervaring is dat we in een persoonlijk gesprek en met een duurzame relatie exact kunnen inspelen op je persoonlijke situatie en de bijbehorende financiële risico’s. Ervaar zelf het persoonlijke advies van Karssen Financieel…. Van de start van een onderneming tot een eventuele verkoop.

Karssen Financieel biedt professionele en deskundige begeleiding voor zelfstandig ondernemers op de volgende gebieden:

Medici

Karssen Financieel heeft zich als onafhankelijk financieel adviesbureau gespecialiseerd in diverse beroepsgroepen in de (para)medische sector. Hierbij kun je denken aan medisch specialisten, huisartsen, tandartsen, mondhygiënisten of chiropractors. In welke fase van je carrière je je ook bevindt, bij Karssen Financieel ben je verzekerd van een persoonlijke financieel adviseur die je in raad en daad bijstaat. Bovendien hebben wij een professioneel netwerk van externe specialisten waar je gebruik van kunt maken wanneer dit nodig is.

Persoonlijk contact

In onze rol als adviseur hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. Geen nietszeggende berekeningen via een website, maar face to face contact waarbij we precies weten wat we aan elkaar hebben. Dát is Karssen Financieel.

Zeker in jouw vakgebied als medicus heb je te maken met veel administratieve, financiële en zakelijke beslommeringen. Contracten, wet- en regelgeving, sociale verzekeringen, de oudedagvoorziening… Veel extra werk terwijl je het liefst doet waarvoor je bent opgeleid. Daarom is het prettig te weten dat je de ‘randzaken’ met een gerust hart aan Karssen Financieel kunt toevertrouwen. 

Wij bieden expertise en professionele begeleiding op het gebied van:

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel