Over Karssen Financieel

Karssen Financieel is een veelzijdig advieskantoor voor financieel advies én financiële oplossingen.

Welkom bij Karssen Financieel, een veelzijdig financieel advieskantoor voor particulieren en zelfstandigen. Je kunt bij ons terecht voor onafhankelijk financieel advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen en vermogensopbouw. Maar we bieden ook begeleiding bij het starten, overnemen of verkopen van een tandarts- of mondhygiënistpraktijk.
Vooral tandartsen en mondhygiënisten weten ons te vinden voor onze specialistische kennis en jarenlange ervaring. Bijvoorbeeld door mee te denken en een financiering te regelen bij het starten of overnemen van een praktijk.

Maar ook particulieren zijn bij ons van harte welkom. We hebben inmiddels al honderden relaties kunnen helpen met het kopen van hun droomhuis en/of het regelen van financiën en verzekeringen. Advies betekent bij ons ‘maatwerk’, want ieder klant en situatie is anders. Alleen met grondige kennis van je doelgroep en expertise op financieel, juridisch en fiscaal gebied, kun je diensten verlenen zoals wij dat doen. En dat maakt ons uniek in de branche!
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Over Karssen

Oprichter en eigenaar Onno Karssen (1975) is al ruim 25 jaar succesvol actief in verzekeringen en financieel advies. Karssen: “Persoonlijk contact en een duurzame relatie opbouwen, staan centraal bij Karssen Financieel. We bieden onze klanten betaalbaar en onafhankelijk advies, waarbij we vooral kijken naar waar de klant nu écht behoefte aan heeft. Dat kan variëren van het afsluiten van een nieuwe hypotheek tot het bemiddelen of onderhandelen bij een praktijkovername.”
Binnen het team werken verschillende specialisten met ieder zijn/haar eigen expertise. Daarnaast werkt Karssen nauw samen met andere professionals, zodat je verzekerd bent van ‘the right man for the right job’.

Klik hier voor ons team van specialisten.

Video afspelen

Het team van Karssen Financieel werkt ontzettend snel en gedegen. Mijn vragen werden binnen no-time beantwoord en Karssen Financieel doet het maximale om een oplossing te bieden voor jouw hypotheek wensen. Het contact met de adviseur en de rest van het team was zeer fijn en professioneel!

Vincent

Meld je aan voor onze gratis maandelijkse tips en adviezen