Over Karssen Financieel

Karssen Financieel is een veelzijdig advieskantoor voor financieel advies én financiële oplossingen.

Karssen Financieel geeft onafhankelijk financieel advies aan medische professionals, ZZP’ers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Wij adviseren over verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en vermogensopbouw. Maar we bieden ook begeleiding bij het starten of overnemen van bijvoorbeeld een tandartspraktijk.
De grondige kennis van de verschillende doelgroepen en de aanwezige financiële, juridische en fiscale inzichten, maken Karssen Financieel tot een uniek bedrijf in de branche. Advies betekent bij ons geen producten verkopen, maar een passende oplossingen bieden voor onze klanten.

Over Karssen

Oprichter en eigenaar Onno Karssen (1975) is al ruim 20 jaar succesvol actief in de financiële- en verzekeringsbranche. Karssen: “Persoonlijk contact en een duurzame relatie opbouwen staan centraal bij Karssen Financieel. We bieden onze klanten betaalbaar en onafhankelijk advies, waarbij we vooral kijken naar waar de klant nu écht behoefte aan heeft. Dat kan variëren van het afsluiten van een nieuwe hypotheek tot het bemiddelen of onderhandelen bij een praktijkovername.”

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking. 

Video afspelen

Het team van Karssen Financieel werkt ontzettend snel en gedegen. Mijn vragen werden binnen no-time beantwoord en Karssen Financieel doet het maximale om een oplossing te bieden voor jouw hypotheek wensen. Het contact met de adviseur en de rest van het team was zeer fijn en professioneel!

Vincent

Meld je aan voor onze gratis maandelijkse tips en adviezen

Sluit Menu

Beste relatie,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. We krijgen heel veel vragen van relaties van ons kantoor. Daarom sturen we deze mail. Het kan zijn dat de mail niet voor u van toepassing is, maar het leek ons raadzaam iedere relatie aan te schrijven.

Wij adviseren allereerst om de volgende sites te volgen, waar nodig schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij doen af en toe een update, maar niet dagelijks.

https://www.ant-tandartsen.nl/themas/coronavirus/coronavirus

https://www.uwv.nl/werkgevers/tijdelijk-minder-werk/index.aspx

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende urgente fase gekomen.
De diverse beroepsverenigingen (o.a ANT) adviseert om, met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot maandag 28 april 2020, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Deze maatregel kan grote consequenties hebben voor uw bedrijfsvoering.
Via onderstaande knop zetten we dit voor u op een rij: