Over Karssen Financieel

Karssen Financieel is een veelzijdig advieskantoor voor financieel advies én financiële oplossingen.

Karssen Financieel geeft onafhankelijk financieel advies aan medische professionals, ZZP’ers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Wij adviseren over verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en vermogensopbouw. Maar we bieden ook begeleiding bij het starten of overnemen van bijvoorbeeld een tandartspraktijk.
De grondige kennis van de verschillende doelgroepen en de aanwezige financiële, juridische en fiscale inzichten, maken Karssen Financieel tot een uniek bedrijf in de branche. Advies betekent bij ons geen producten verkopen, maar een passende oplossingen bieden voor onze klanten.

Over Karssen

Oprichter en eigenaar Onno Karssen (1975) is al ruim 25 jaar succesvol actief in de financiële- en verzekeringsbranche. Karssen: “Persoonlijk contact en een duurzame relatie opbouwen staan centraal bij Karssen Financieel. We bieden onze klanten betaalbaar en onafhankelijk advies, waarbij we vooral kijken naar waar de klant nu écht behoefte aan heeft. Dat kan variëren van het afsluiten van een nieuwe hypotheek tot het bemiddelen of onderhandelen bij een praktijkovername.”

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking. 

Video afspelen

Het team van Karssen Financieel werkt ontzettend snel en gedegen. Mijn vragen werden binnen no-time beantwoord en Karssen Financieel doet het maximale om een oplossing te bieden voor jouw hypotheek wensen. Het contact met de adviseur en de rest van het team was zeer fijn en professioneel!

Vincent

Meld je aan voor onze gratis maandelijkse tips en adviezen