Karssen Startende Tandarts Module

Waar moet je allemaal aan denken als startende tandarts? Wat zijn de valkuilen?

Karssen Financieel nodigt je uit voor een eerste oriënterend (en geheel vrijblijvend) gesprek. We bespreken de belangrijkste financiële, fiscale en juridische zaken waarmee je te maken krijgt.

Karssen Financieel kan je van dienst zijn bij het vinden van een geschikte opdrachtgever. ‘Geschikt’ in de zin van een opdrachtgever die past bij je situatie en wensen, maar ook kunnen we je vanuit ons uitgebreide netwerk aan interessante contacten helpen.

Rechtsvorm is belangrijk
Verder is de rechtsvorm belangrijk. Treed je toe tot een maatschap? Blijf je zelfstandig? Eenmanszaak? Ga je in loondienst werken? De voorwaarden en wettelijke eisen kunnen aanzienlijk anders zijn. We leggen je graag de voor- en nadelen uit. Tot slot helpen wij je graag bij het verzorgen van de KVK en begeleiden wij je bij het inschrijven bij de BIG-registratie.

Daarnaast denken we graag met je mee over de hoogte van het percentage waarvoor je gaat werken, wist je dat een daggeld vergoeding ook mogelijk is?

Uw persoonlijke adviseur
Zoals vermeld staan we je graag bij met advies over vrijwel alle zaken waarmee je bij de uitoefening van je beroep te maken krijgt.
Maar Karssen Financieel doet meer…

We halen meer uit een onderhandeling
Als je persoonlijke adviseur komen we wanneer nodig (samen met jouw) aan de onderhandelingstafel als gaat om bijvoorbeeld de toetreding tot een praktijk of bij geschillen. De ervaring leert dat wij vanuit onze expertise, maar ook door een onafhankelijke blik, vaak meer uit een onderhandeling weten te halen dan wanneer je dat zelf doet. Hoewel we ons te allen tijde zakelijk opstellen, hebben we uiteraard altijd jouw ideale scenario als uitgangspunt.

Met een gerust hart aan de slag
Je hebt ervoor gekozen om tandarts te worden. En niet om de helft van je tijd bezig te zijn met verzekeringen, zakelijke beslommeringen, onderlinge verdeelsleutels en verhoudingen etc. Dat is nu net waar Karssen Financieel wél voor gekozen heeft. Bovendien hebben wij aantoonbare kennis en ervaring in jouw branche, waardoor we snel en efficiënt de beste voorwaarden voor jouw situatie kunnen realiseren.
Direct aan de slag, zonder onverwachte risico’s?

Wij helpen je de financiele risico’s af te dichten, maar ook de voors-en tegens van diverse verzekeraars toe te lichten.

Neem contact op met Karssen Financieel voor een vrijblijvend gesprek! Vraag ook naar het stappenplan voor de startende tandarts.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel

Sluit Menu

Beste relatie,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. We krijgen heel veel vragen van relaties van ons kantoor. Daarom sturen we deze mail. Het kan zijn dat de mail niet voor u van toepassing is, maar het leek ons raadzaam iedere relatie aan te schrijven.

Wij adviseren allereerst om de volgende sites te volgen, waar nodig schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij doen af en toe een update, maar niet dagelijks.

https://www.ant-tandartsen.nl/themas/coronavirus/coronavirus

https://www.uwv.nl/werkgevers/tijdelijk-minder-werk/index.aspx

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende urgente fase gekomen.
De diverse beroepsverenigingen (o.a ANT) adviseert om, met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot maandag 28 april 2020, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Deze maatregel kan grote consequenties hebben voor uw bedrijfsvoering.
Via onderstaande knop zetten we dit voor u op een rij: