Een onvergetelijke netwerkborrel op de Koninklijke Prinses Amalia! ??

Afgelopen donderdag, 15 juni, hebben we een onvergetelijke #netwerkborrel gehad aan boord van de prestigieuze Koninklijke Prinses Amalia. Het was geweldig om met vakgenoten (en vakidioten) op deze bijzondere locatie bij te praten over de tandheelkunde in al haar facetten.

We hebben genoten van de sfeer en het uitzicht op het bovendek van de Amalia. Het was echt een dag om nooit te vergeten!

Een speciale shoutout naar alle aanwezigen die deze bijeenkomst zo bijzonder hebben gemaakt. Jullie enthousiasme en toewijding om de tandheelkunde vooruit te helpen, is werkelijk inspirerend.

Laten we deze verbindingen koesteren en blijven samenwerken voor nog grotere successen in de toekomst. We kijken nu al uit naar het evenement van volgend jaar! Zet de datum alvast in je agenda (donderdag 20 juni 2024), zodat we er weer een onvergetelijke ervaring van kunnen maken. Blijf op de hoogte voor updates en verdere netwerkmogelijkheden met #dentalfriendsnetwork

Met dank aan DentalCens Intermediair Infomedics Onno Karssen Dental Bauer Nederland BV Koninklijke Spido BV.

#Netwerkborrel #Tandheelkunde #OnvergetelijkeErvaringen #Spido #DentalCens #Infomedics #DentalBauer #karssenfinancials #Netwerken #mondzorg #tandheelkunde

Volgend jaar weer!