ZZP verzekeringen

ZZP verzekeringen:

Als zelfstandig ondernemer loopt u dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Helaas komt u als zzp’er er pas achter als het al te laat is. Ondernemen is zaken doen voor eigen risico dus oververzekeren is ook niet nodig.

De verzekeringen die privé zijn afgesloten geven geen enkele dekking voor uw werkzaamheden als freelancer of zelfstandige. Het is dan ook verstandig om een aantal verzekeringen af te sluiten voor risico’s die u zelf niet kunt dragen. Het team van Karssen Financieel uit Amersfoort helpt u bij het vinden van de juiste verzekeringen voor ZZP’ ers.

Karssen Financieel biedt professionele en deskundige begeleiding voor zelfstandig ondernemers op de volgende gebieden:

Maatwerk hypotheekadvies voor ZZP’ers in de omgeving van Amersfoort

Geen één zelfstandige is hetzelfde. De een kan zich verzekeren met een standaard pakket verzekering tegen een lage premie waarbij het voor de ander voordeliger of verstandiger is om een specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, wel of geen opzichtrisico of een hoger verzekerd bedrag.

Neem daarom altijd contact op met ons kantoor in Amersfoort. Onze specialisten luisteren naar uw verhaal en wensen, nemen de tijd en geven u een deskundig advies op maat die past bij uw situatie en doelstellingen.

De top 3 belangrijkste verzekeringen voor zelfstandigen:

Neem contact op met één van onze specialisten
Bij Karssen Financieel maakt u 24 uur per dag een afspraak via het contactformulier. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw situatie door en bekijken we de mogelijkheden voor het afsluiten van een verzekering voor u als zzp’er.
Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 033-741 01 11

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel