ZZP verzekeringen

ZZP verzekeringen:

Als zelfstandig ondernemer loopt u dagelijks risico’s die soms niet te overzien zijn. Helaas komt u als zzp’er er pas achter als het al te laat is. Ondernemen is zaken doen voor eigen risico dus oververzekeren is ook niet nodig.

De verzekeringen die privé zijn afgesloten geven geen enkele dekking voor uw werkzaamheden als freelancer of zelfstandige. Het is dan ook verstandig om een aantal verzekeringen af te sluiten voor risico’s die u zelf niet kunt dragen. Het team van Karssen Financieel uit Amersfoort helpt u bij het vinden van de juiste verzekeringen voor ZZP’ ers.

Karssen Financieel biedt professionele en deskundige begeleiding voor zelfstandig ondernemers op de volgende gebieden:

  • Deskundig advies op maat
  • Persoonlijk
  • Breed aanbod
  • Concurrerend tarief

Maatwerk hypotheekadvies voor ZZP’ers in de omgeving van Amersfoort

Geen één zelfstandige is hetzelfde. De een kan zich verzekeren met een standaard pakket verzekering tegen een lage premie waarbij het voor de ander voordeliger of verstandiger is om een specifieke op uw bedrijf afgestemde verzekeringen af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een speciaal beroep, wel of geen opzichtrisico of een hoger verzekerd bedrag.

Neem daarom altijd contact op met ons kantoor in Amersfoort. Onze specialisten luisteren naar uw verhaal en wensen, nemen de tijd en geven u een deskundig advies op maat die past bij uw situatie en doelstellingen.

De top 3 belangrijkste verzekeringen voor zelfstandigen:

  • Aansprakelijkheid
  • Arbeidsongeschiktheid
  • Pensioenopbouw

Neem contact op met één van onze specialisten
Bij Karssen Financieel maakt u 24 uur per dag een afspraak via het contactformulier. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw situatie door en bekijken we de mogelijkheden voor het afsluiten van een verzekering voor u als zzp’er.
Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 033-741 01 11

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel

Sluit Menu

Beste relatie,

Graag vragen wij uw aandacht voor het volgende. We krijgen heel veel vragen van relaties van ons kantoor. Daarom sturen we deze mail. Het kan zijn dat de mail niet voor u van toepassing is, maar het leek ons raadzaam iedere relatie aan te schrijven.

Wij adviseren allereerst om de volgende sites te volgen, waar nodig schrijf u in voor de nieuwsbrief. Wij doen af en toe een update, maar niet dagelijks.

https://www.ant-tandartsen.nl/themas/coronavirus/coronavirus

https://www.uwv.nl/werkgevers/tijdelijk-minder-werk/index.aspx

https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/internationaal-ondernemen/het-coronavirus-check-hier-je-regelingen/

De ontwikkelingen rond de bestrijding van het coronavirus zijn in een volgende urgente fase gekomen.
De diverse beroepsverenigingen (o.a ANT) adviseert om, met ingang van maandag 16 maart 2020 en in ieder geval geldend tot maandag 28 april 2020, de reguliere zorgverlening op te schorten en over te gaan op het uitsluitend behandelen van spoed bij niet-corona patiënten.
Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het virus af te remmen.

Deze maatregel kan grote consequenties hebben voor uw bedrijfsvoering.
Via onderstaande knop zetten we dit voor u op een rij: