ZZP Hypotheken

ZZP Hypotheken:

Steeds meer mensen maken de stap om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan. Als u werkt als freelancer of zzp’er dan kunnen uw maandelijkse inkomsten heel wisselend zijn. Terwijl uw uitgaven voor een groot deel wel vastliggen.

Als u dan uw droomhuis wilt kopen kan dat als zelfstandige best lastig zijn. Een hypotheekverstrekker wil namelijk graag zekerheid over deze wisselende inkomsten. Het team van Karssen Financieel uit Amersfoort helpt u bij het vinden van een passende hypotheek voor ZZP’ ers.

Karssen Financieel biedt professionele en deskundige begeleiding voor zelfstandig ondernemers op de volgende gebieden:

Maatwerk hypotheekadvies voor ZZP’ers in de omgeving van Amersfoort

Een leven als ZZP’er is uniek en zit vol onvoorspelbaarheid. En daar hoort een deskundig advies op maat bij. Onze specialisten luisteren naar uw verhaal en wensen, nemen de tijd en geven u de zekerheid van een hypotheek die past bij uw situatie en doelstellingen.

Als zzp’er worden er bij het afsluiten van een hypotheek naar een aantal aspecten gekeken:

Ons team uit Amersfoort vertelt u hier graag meer over.

Neem contact op met één van onze specialisten

Bij Karssen Financieel maakt u 24 uur per dag een afspraak via het contactformulier. In een persoonlijk gesprek nemen wij uw situatie door en bekijken we de mogelijkheden voor het afsluiten van een hypotheek als zzp’er. Liever telefonisch een afspraak maken? Bel 033-741 01 11
Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel