Over ons

Over ons

Karssen Financieel is een veelzijdig en meedenkend bureau voor financieel advies én financiële oplossingen.

Karssen Financieel geeft onafhankelijk financieel advies aan medische professionals, ZZP’ers, vrije beroepsbeoefenaren en particulieren. Wij adviseren bij verzekeringen, hypotheken, pensioenen en het opstellen van contracten. Maar ook bieden we begeleiding bij het starten of overnemen van bijvoorbeeld een tandartspraktijk.

De grondige kennis van de verschillende doelgroepen en de aanwezige financiële, juridische en fiscale inzichten, maken Karssen Financieel tot een uniek bedrijf in de branche. Advies betekent bij ons geen producten verkopen, maar passende oplossingen bieden voor onze klanten.

Over Karssen

Oprichter en eigenaar Onno Karssen (1975) is al ruim 15 jaar succesvol actief in de financiële- en verzekeringsbranche. Karssen: “Persoonlijk contact en een duurzame relatie opbouwen staan centraal bij Karssen Financieel. We bieden onze klanten betaalbaar en onafhankelijk advies, waarbij we vooral kijken naar waar de klant nu écht behoefte aan heeft. Dat kan variëren van het afsluiten van een nieuwe hypotheek tot het bemiddelen of onderhandelen bij een praktijkovername.”

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een eerste kennismaking.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel

Bekijk onze beoordelingen op Advieskeuze