Zorgverzekering

Mét korting verzekerd van vrije keuze. Ook in 2022.

Wij hebben collectieve contracten met hoge kortingen afgesloten met ONVZ Zorgverzekeraar. Zo hebben we een collectief contract voor:

Klik op de link voor een premieberekening en om desgewenst de verzekering gelijk met korting af te sluiten. U ontvangt 4% korting op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen.

ONVZ Zorgverzekeraar. Dé zuivere restitutieverzekeraar.

Bij ONVZ bepaalt u zelf door welke arts en in welk ziekenhuis u zich laat behandelen. Ook in 2022. Dat is het voordeel van een zuivere restitutie zorgverzekeraar.

Wilt u zelf blijven bepalen naar welke arts of welk ziekenhuis u gaat? Dan is het goed om te weten dat uw vrije keuze in de zorg steeds minder vanzelfsprekend is. Dit is afhankelijk van het soort zorgverzekering dat u heeft. Alleen met een zuivere restitutieverzekering heeft u maximale keuzevrijheid.

Waarom ONVZ?

ONVZ is de verzekeraar van zorg voor mensen die vrij en bewust keuzes maken. Met hun deskundigheid en voortreffelijke dienstverlening bieden zij verzekerden een persoonlijke benadering bij gezondheidsvragen.

Wie is ONVZ?

ONVZ is een landelijk opererende, middelgrote zorgverzekeraar die uitsluitend ziektekosten verzekert. ONVZ onderscheidt zich als een kwalitatieve zorgverzekeraar met hart voor mensen. Zij schrijven dus niet voor naar welke arts of andere zorgverlener iemand moet gaan. Dit in tegenstelling tot naturaverzekeraars. Kwaliteit staat bij ONVZ voorop. Topkwaliteit. In alles wat ze doen en bieden. Van het eerste contact tot de afhandeling van declaraties. Face-to-face, aan de telefoon, via het internet en in hun brieven. Kundig, doordacht en integer.

Voordelen ONVZ

Vrije keuze van dokter en ziekenhuis, ook in 2022.

  •       Gratis Zorgconsulent voor al uw vragen over gezond blijven
  •       Gratis wachtlijstbemiddeling
  •       Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  •       ONVZ heeft geen winstoogmerk
  •       Snelle behandeling van uw declaraties: uitbetaling binnen vijf dagen
  •       Razendsnel declareren en declaraties volgen kan online of via de ONVZ app
  •       Mogelijkheid om hoger eigen risico te kiezen voor extra korting
  •       Keuze uit maand-, kwartaal-, halfjaar- en jaarbetaling
  •       ONVZ wordt met regelmaat uitgeroepen tot ‘beste zorgverzekeraar
  •       Wij helpen u overstappen!

Welke polis past bij u?

Wat zijn de verschillen tussen de naturapolis, de budgetpolis, de restitutiepolis en de zuivere restitutiepolis? We beschrijven de verschillende soorten zorgpolissen uitgebreid in Welke polis past bij mij?. Om zo op uw gemak te bepalen welke polis het best bij u past. Het is tenslotte uw gezondheid, dus u mag het zeggen.

Direct premie berekenen en afsluiten

Klik op de link voor een premieberekening en om desgewenst de verzekering gelijk met korting af te sluiten. U ontvangt 4% korting op de basisverzekering en 10% op aanvullende verzekeringen.

Contact
Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Inschrijven nieuwsbrief Karssen Financieel