FiNBOX: Laten we de balans opmaken

In juli vorig jaar is Raadhoven samen met Karssen Financieel een campagne gestart om u te informeren over de voordelen van FiNBOX en u uit te nodigen om deel te nemen. Het is tijd om de balans op de te maken.

Waarom FiNBOX

Maar voordat we de balans opmaken nog even kort waarom Raadhoven en … kiezen voor FinBox en wat voor u en ons de voordelen zijn.

Digitaal

Wij hebben oog voor onze omgeving en willen daarom graag meer zaken digitaal doen. Dat scheelt papier. Ook willen wij het voor u eenvoudiger maken om rekeningen te voldoen, dus meer betaalgemak. Een andere reden is dat wij de toeslag voor betaling in termijn op het huidige lage niveau willen houden.

Heeft u zich nog niet aangemeld voor FiNBOX en wilt u meer weten? Gaat uw dan naar www.finbox.nl of naar de website van uw bank (ABN AMRO, Rabobank of ING).

De score

In de periode juli 2014 tot 1 januari 2015 hebben zich precies 250 cliënten aangemeld voor FiNBOX. Zoals afgesproken maken wij voor iedere nieuwe aanmelding 1 euro over aan de stichting Trees for All. Deze stichting zal voor ons nieuwe bomen planten in een gebied bij Alphen aan de Rijn.

Wilt u de doelen van de Trees for All ook steunen? Kijkt u dan op de website van Trees for All.

Winnaars

Ook hebben wij zoals afgesproken alle 250 nieuwe aanmeldingen in de spreekwoordelijke hoge hoed gegooid om daaruit de namen van vijf cliënten te trekken. Zij zijn de winnaars van de waardebonnen ter waarde van € 50,00 te besteden bij Coolblue. De winnaars ontvangen de waardebonnen snel.

Nog minder papier

Zoals wij hierboven al schreven willen wij graag minder papier gebruiken. Een digitale factuur helpt, maar een digitale offerte of verzekeringspolis nog meer! Wij werken er daarom hard aan om voor het einde van 2015 al onze verzekeringspolissen digitaal te hebben. U ontvangt dan geen grote envelop meer, maar een e-mail met een daarbij een gecertificeerde digitale polis.